Crostini med blomkål og ansjos

I fredags gjorde solen sine sidste anstrengelser. Dens strÃ¥ler fik mig til at længes efter en varm sensommer frokost i det toskanske landskab og med lidt daggammelt Pane Toscano, blomkÃ¥l og ansjos i spisekammeret, lavede jeg disse Crostini fra det klassiske toscanske køkken. Vi drak et køligt glas hvidvin til denne lækre antipasto og blandt [...] Læs resten »

Konditorcreme – den nemme og lynhurtige opskrift

Konditorcreme – den nemmeog lynhurtige opskrift – Crema Pasticcera pÃ¥ italiensk. Her i en ultra nem oglynhurtig udgave. Kan bruges alene over friske bær, i en friskbagt Brioche eller pÃ¥ enmørdejs tærte med frisk frugt. Konditorcreme – den nemme og lynhurtige opskrift 1. Pisk æggeblommer og sukker hvidt i en gryde, tilsæt under fortsat piskning [...] Læs resten »

Toscansk kalvegryde

Det var den sommer! eller hvad man nu ville navngive tre mÃ¥neder med regn og blæst den dag i dag? Vi fik heldigvis besøgt Italien og familien dernede i syden.. det kommer der en masse indlæg ud af senere hen. Rent gastronomisk lÃ¥ vi ikke pÃ¥ den lade side. Faktisk var vi pÃ¥ en lille dokumentarisk [...] Læs resten »

Æggekage med courgette blomster

Æggekage med courgette blomster
En af de bedste Frittate fra Italien, som er støvlelandets "æggekager". De fÃ¥s i utallige versioner - her er det Nonna Giovinas klassiker med zucchine-blomster - Frittata con fiori di zucchine. Æggekage med courgette blomster - Frittata con fiori di zucchine – 2 pers: 4 økologiske æg 1 lille finthakket løg 4-5 bittesmÃ¥ courgetter med [...] Læs resten »
Pages:«1...12131415161718...24»