Hjemmesyltede oliven – opskrift

Opskrift pÃ¥ hjemmesyltede oliven. Efter dette Ã¥rs olivenhøst, som du kan læse mere om her, skulle vi have syltet/marineret de oliven der undgik oliemøllerens sten. Giovina havde nøje udvalgt en pose med pæne oliven og sendt os tilbage til kolde Danmark. Jeg kan huske hvordan vi i Siena, hvor jeg arbejdede et Ã¥r, syltede oliven nÃ¥r [...] Læs resten »

Friterede brødkugler – Còccoli

Friterede brødkugler
Nu har friterede brødkkugler og bryllup i Toscana jo ikke umiddelbart noget med hinanden at gøre - og sÃ¥ alligevel. For netop til Claudias kusines bryllup i sommers, blev vi efter ceremonien budt pÃ¥ en overdÃ¥dig buffet i haven til slottet hvor festen senere skulle holdes. Der blev bl.a. serveret disse smÃ¥ lækre brødkugler ogsÃ¥ [...] Læs resten »

Arancini opskrift Рsm̴ friterede risbolde

Arancini
Vores Arancini opskrift – denne lille indbydende antipasto – kan laves ud af hvilken som helst risotto-rest. Her havde vi lidt risotto tilbage lavet med tørrede Karl Johan svampe og lagret Parmigiano Reggiano – selve opskriften pÃ¥ risottoen kan du se her. Arancini, som oversat betyder smÃ¥ appelsiner pga. deres udseende, er efter friteringen insisterende sprøde [...] Læs resten »

Farserede ruller af okseinderl̴r med spinat og kantareller Рopskrift РValis̩t Pontremolesi

Denne ret stammer fra den lille by Pontremoli i det nordøstlige hjørne af Toscana. Vi befinder os i et bjergomrÃ¥de og retterne bliver en anelse tungere jo længere man kommer op i terrænet. Med andre ord; de er som skabt til vores danske efterÃ¥r. Som Contorno til retten har vi sauteret spinat og smørstegt lidt [...] Læs resten »
Pages:«1...11121314151617...24»