opskrift på Bucatini all´amatriciana At italienere går op i deres mad er vist ingen hemmelighed, og ofte hører man dem diskutere hvordan en ret burde (og IKKE burde) laves. Der er jo lidt om snakken, og
Læs resten »Hjemmesyltede oliven – opskrift
Friterede brødkugler – Còccoli
Rød mulle i tomat – italiensk fiskeopskrift pÃ¥ Triglie alla Livornese
Rød og Stribet Mulle(sidstnævnte hedder Surmule-tus på latin hvis du skulle være i tvivl) svømmer rundt i den sydlige Nordsø. Her venter de på at blive fanget og smidt på panden med lidt
Læs resten »Arancini opskrift – smÃ¥ friterede risbolde
Stemningsbilleder fra Ã¥rets olivenhøst – lidt om oliven(høst)
Hvert år samles vores italienske familie i huset på landet og deltager i olivenhøsten. Dette år havde også vi muligheden for at hjælpe til på den stejle
Læs resten »MetaMare i Toscana – restaurant i ord og billeder
Imellem “hÃ¥rde” arbejdsdage med olivenhøsten hos Nonno Emilio for nylig, blev der trods alt tid til lidt fornøjelse om aftenen. Det vil ikke være en overdrivelse at sige
Læs resten »Risotto med tørrede Karl Johan svampe og 48 mÃ¥neders Parmigiano Reggiano
Af Claudia Amendola Efter vores tilbagekomst fra Italien, hvor vi hjalp med årets olivenhøst
Læs resten »Friterede kager med konditorcreme – opskrift – Bomboloni og Frati
Der findes nok ikke et land som ikke har deres egen variation af en sød friteret dej – til tider med fyld og andre gange med et dekorativt hul i midten. Fra de amerikanske Doughnuts
Læs resten »