Vi importerer italiensk naturvin. Det er det, vi gør i. Det er passion; både at importere, drikke naturvine og se vinbønderne dedikere deres liv til naturlig vin.
Vi leverer til en række anerkendte københavnske restauranter, men vil du også gerne smage de læskende og svovlfri vine, så læs videre her!
Vi arrangerer nemlig ogsÃ¥ vin-hygge og uprætentiøse smagninger til bÃ¥de private og firmaer – vi har sammensat nogle pakker, sÃ¥ man kan vælge helt efter pengepung eller humør… skal det være med den store menu? Skal der siddes tæt ved langborde og snackes lidt antipasti, mens den fermenterede druemost ryger ned? Eller skal det bare være hjemme hos dig, sammen med vinklubben? Sig til, vi har pakken!
Smagningerne herunder er nogle tilbud pÃ¥ nogle af vores arrangementer, men har du/i specielle ønsker, sÃ¥ tøv ikke med at kontakte os pÃ¥ email: info@azienda.dk – og sÃ¥ finder vi en løsning. Skriv ogsÃ¥, hvis du har spørgsmÃ¥l ang. priser eller andet.
Alle smagninger bestilles via email: info@azienda.dk eller på tlf.: 40 59 91 50
Vinarrangementer for private og firmaer
Pakke 1 – Il classico
Italiensk naturvin med menu | Classico
5 forskellige naturvine sammensat med 5 retter.
Minimum 10 personer
Pris per person: 700 kr.
Vi sammensætter en vinmenu, som komplementerer maden (eller også er det omvendt). Uanset. En levende naturvin kræver levende mad, og køkkenchef på Restaurant Wilhelm, Kristofer Josefsson, har netop den kreative kraft til at overraske på porcelænet.
Vinskribenten og aftenens vært, Andreas Sievers, siger noget klogt. Mest om hvorfor naturvinen er så eminent til mad. Men, I er i fokus – I skal hygge, grine højt og smage en masse dejlig vin – derfor: intet foredrag. Ønsker én alligevel at vide, hvor gamle vinstokkene er, så svarer A. Sievers mere end gerne (han elsker at nørde).
Sted: I ypperligste naturomgivelser og under træerne pÃ¥ Restaurant Wilhelm – Ordrupgaard – Vilvordevej 110 – 2920 Charlottenlund (læs anmeldelse)
Pakke 2 – Il Grande
Italiensk naturvin med menu | Il grande
8 forskellige naturvine sammensat med 8 retter
Minimum 10 personer
Pris per person: 1000 kr.
Vi sammensætter en vinmenu, som komplementerer maden (eller også er det omvendt). Uanset. En levende naturvin kræver levende mad, og køkkenchef på Restaurant Wilhelm, Kristofer Josefsson, har netop den kreative kraft til at overraske på porcelænet.
Vinskribenten og aftenens vært, Andreas Sievers, siger noget klogt. Mest om hvorfor naturvinen er så eminent til mad. Men, I er i fokus – I skal hygge, grine højt og smage en masse dejlig vin – derfor: intet foredrag. Ønsker én alligevel at vide, hvor gamle vinstokkene er, så svarer A. Sievers mere end gerne (han elsker at nørde).
Sted: I ypperligste naturomgivelser og under træerne pÃ¥ Restaurant Wilhelm – Ordrupgaard – Vilvordevej 110 – 2920 Charlottenlund (læs anmeldelse)