• Opskrifter – index
    • Små forretter – Antipasti
    • Forretter – Primi
    • Hovedretter – Secondi
    • Dolci – desserter
    • Brød – Pane
    • Contorni – tilbehør
    • Grundtilberedninger – Le basi
    • Gæstekokken
  • Italiens vine & cocktails
    • Klassiske italienske cocktails
    • Nyheder og artikler
    • Piemonte
    • Valle d´Aosta
    • Alto Adige
    • Veneto
    • Emilia-Romagna
    • Toscana
    • Abruzzo
    • Campania
    • Calabria
  • Madkultur
    • Artikler
    • Italienske måltider og spisevaner
    • Italiensk kaffe – Il Caffé
  • Webshop Black_Cart
  • Guide
  • Vinsmagninger
  • Events | pop-ups
  • Om os
  • Kontakt os

Hovedretter – Secondi

Kød:

Farserede ruller af okse- eller kalveinderlår – Valisét Pontremolesi

Farseret kanin – Coniglio in porchetta

Fyldte courgetter – Zucchine ripiene

Grillet højreb – Tagliata di manzo

Helstegt landkylling med urter – Pollo alle erbe

Italiensk flæskesteg – Arrosto di maiale

Jægerens kyllingegryde med tomat, oliven og kapers

Kalvegryde, toscansk – Spezzatino alla Toscana

Kalvetyksteg med citronsauce – Scaloppine al limone

Komave i tomatsauce

Lammegryde med æg og citron – Agnello in fricassea

Lammeskank med eddike og honning

Oksehaleragù med blød polenta

Ossobuco alla milanese

Svinekotelet bagt med mozzarella og tomat – VIDEO-OPSKRIFT

Vildsvin braiseret i mælk – Cinghiale al latte

Fisk, skal- og bløddyr:

Blæksprutte med bladbeder – Seppie con le Bietole

Blæksprutte i tomatsauce – Polpo in umido

Courgetter fyldt med tun – Zucchine ripiene alla ligure

Guldbrasen med krydderurter og kartofler

Klipfisk i sursød sauce

Muslinger med tomat og chili – Zuppa di cozze alla napoletana

Rød Mulle i tomat og chili – Triglie alla livornese

Sortøjede bønnesalat med tun og mynte – Insalata di fagioli “occhio nero”

 

Vegetar:

Pizza Margherita

Sprøde aubergine “kødboller” – Polpette di melanzane

Seneste indlæg

  • 01 okt Azienda Vin – italienske øko-, bio- og naturvine
    0 kommentarer
  • 22 aug Dampede muslinger med lime og urter
    0 kommentarer
  • 09 maj 20 maj | 2017 | Vild Vin Festival
    0 kommentarer
  • 01 dec Chokoladekager med julekrydderier & mandler
    0 kommentarer
  • 18 aug Panini, vino, trøfler, gelato etc. Italiensk marked på lørdag d. 27 aug. , ses vi?
    0 kommentarer

Følg os

FacebookTwitterYoutube

Søg på Azienda.dk

Copyright Azienda.dk - CVR-nr.: 33175426
Af ErhvervsHjemmesider.dk
  • Opskrifter – index
    • Små forretter – Antipasti
    • Forretter – Primi
    • Hovedretter – Secondi
    • Dolci – desserter
    • Brød – Pane
    • Contorni – tilbehør
    • Grundtilberedninger – Le basi
    • Gæstekokken
  • Italiens vine & cocktails
    • Klassiske italienske cocktails
    • Nyheder og artikler
    • Piemonte
    • Valle d´Aosta
    • Alto Adige
    • Veneto
    • Emilia-Romagna
    • Toscana
    • Abruzzo
    • Campania
    • Calabria
  • Madkultur
    • Artikler
    • Italienske måltider og spisevaner
    • Italiensk kaffe – Il Caffé
  • Webshop Black_Cart
  • Guide
  • Vinsmagninger
  • Events | pop-ups
  • Om os
  • Kontakt os