Konditorcreme – den nemmeog lynhurtige opskrift – Crema Pasticcera på italiensk. Her i en ultra nem oglynhurtig udgave. Kan bruges alene over friske bær, i en friskbagt Brioche eller på enmørdejs tærte med frisk frugt.
Konditorcreme – den nemme og lynhurtige opskrift
1. Pisk æggeblommer og sukker hvidt i en gryde, tilsæt under fortsat piskning melet lidt efter lidt.
2. Mælken koges op med citronskal og vanilje, tages af varmen. Citronskal fjernes.
3. Hæld under piskning lidt efter lidt mælken over æggeblandingen og lad det hele småkoge under fortsat piskning/omrøring i 2-3 minutter.
4. Køl ned med et stykke film over cremen.
Ingredienser -konditorcreme
2 æggeblommer
60g sukker
10g mel
250ml sødmælk
Korn fra 1/2 vaniljestang
Citronskal fra 1/4 økologisk citron
Pingback: Opskrift pÃ¥ tærte med konditorcreme, frisk frugt og abrikosgelé -Torta di frutta fresca | BATTUTO – ægte italiensk