Kolde røde druer Det er næppe nogen stor hemmelighed, at denne skribent holder meget af vin. Og noget mere end andet. Det kan skifte lidt i takt med årstiderne, humøret og hvad jeg i en given periode er optaget af. Og i øjeblikket er jeg overordentligt optaget af lette, kølige koldklimasvine. Helst lavet på bare
Læs resten »Hvidvine fra Trentino-Alto Adige
Trentino-Alto Adige er én af den italienske republiks yngste medlemmer. Indlemmelsen var en konsekvens af det Østrig-Ungarske Riges kollaps efter 1. verdenskrig, og Italiens deltagelse på den allierede side. Trentino-Alto Adige består af to provinser, hvor den sydlige Trentino-del i forvejen var stærkt præget af det italienske i kultur og sprog, mens den nordlige var,
Læs resten »Maj 2015 | TorsdagSvin pÃ¥ Madsvinet
Ostebrød fra Abruzzo – videoopskrift
I pÃ¥sken var vi i Toscana, og Claudia gik i køkkenet med sin bedstemor Giovina for at lave disse lækre ostebrød. Nonna Giovina er oprindeligt fra Abruzzo, hvor man i visse egne til pÃ¥ske spiser Le pastucce – ostebrød . Se videoopskriften her og læg gerne en kommentar. Info: Regionen Abruzzo ligger ud til Adriater
Læs resten »Maj 2015 | Supper Club med Italo Disco & Azienda Vin
Hjemmelavet cannelloni med klipfisk – VIDEO-OPSKRIFT
Hjemmelavet Cannelloni med klipfisk Hjemmelavet Cannelloni med klipfisk er en nyklassiker i det italienske køkken. Nu har det aldrig været nemmere at lave frisk pasta – se trin for trin i video-opskriften og ingredienslisten til sidst. Buon appetito Video-redigering, opskrift og idé af Claus Pedersen
Læs resten »April 2015 | Kødbyens Mad & Marked – Vildsvinsporchetta og naturvin til folket
Komave i tomatsauce – Gæstekokken
Læs vores seneste artikel i Berlingske – specialiteter fra Cremona
Vi havde d. 2. april en artikel i Berlingske/Rejseliv, der omhandler de lokale specialiteter fra den norditalienske by Cremona, i regionen Lombardiet. Læs bl.a. om den berømte pølse Cotechino, den flere hundrede år gamle opskrift på den sur/søde Mostarda og den klassiske nougat Torrone. Læs den online her.
Læs resten »Se vores madprogram “Det ægte Italien” man. d 17. november kl. 01:05 pÃ¥ DK4
Vores madprogram “Det ægte Italien” genudsendes mandag d. 17. november kl 01:05 pÃ¥ DK4. Vi er meget stolte af at kunne springe ud som madkommunikatører pÃ¥ tv. Vi har været i Italien og lave et program, som sætter 100% fokus pÃ¥ den autentiske madkultur i det regionale Italien. Ideen om et enhedskøkken er langt fra
Læs resten »