Se vores madprogram “Det ægte Italien” man. d 17. november kl. 01:05 på DK4

Vores madprogram “Det ægte Italien” genudsendes mandag d. 17. november kl 01:05 på DK4.

Vi er meget stolte af at kunne springe ud som madkommunikatører på tv. Vi har været i Italien og lave et program, som sætter 100% fokus på den autentiske madkultur i det regionale Italien.

Ideen om et enhedskøkken er langt fra virkeligheden, og skal man finde ind til “Det ægte Italien”, må man ud i de lokale samfund, hvor de lokale retter spises. Det har hele tiden været intentionen at komme tæt på menneskene, maden og traditionerne – det var konceptet – og den frihed gav DK4 os. De sendte deres bedste hold af sted: to fotografer, tilrettelægger, chauffør og lydmand. Vi høstede bl.a. oliven, lavede fiskesuppe med en lokal “pirat” og meget mere.. så hvis du interesserer dig for italiensk mad og kultur, vil du få et spændende indblik i “det ægte Italien”, retterne og menneskene bag.

Vi håber, at du vil se med.

Claudia og Claus

Følg med på Facebook for konkurrencer, events og nye programtider.

  , , , , ,


2 thoughts on “Se vores madprogram “Det ægte Italien” man. d 17. november kl. 01:05 på DK4

  1. Hej. Tak for en dejlig udsendelse om abruzzo. Det inspirerede os til at tage derned i næste uge. Kan ikke lige lokalisere den gamle mølle i citta della caso nosa- maschalusa hed restaurant mener jeg. Det ville være dejligt hvis i kunne hjælpe mig med den korrekte adresse. Håber i får lavet lidt flere udsendelser fra andre regioner. På forhånd tak og Fortsat fod sommer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.