Første trailer til vores madprogram på DK4

Den første trailer til vores nye madprogram på DK4 ligger klar! Efter nogen ventetid og lidt forsinkelser, er vi meget glade for at kunne springe ud som madkommunikatører på tv. Vi har været i Italien og filme et program, som sætter 100% fokus på den autentiske madkultur i det regionale Italien.

Ideen om et enhedskøkken er langt fra virkeligheden og skal man finde ind til “Det ægte Italien”, skal man ud i de lokale samfund, hvor de lokale retter spises. Det har hele tiden været intentionen at komme tæt på menneskene, maden og lokaltraditionerne – det var konceptet – og den frihed gav DK4 os. De sendte deres bedste hold af sted: to fotografer, tilrettelægger, chauffør og lydmand. Vi høstede bl.a. oliven, lavede fiskesuppe med en lokal “pirat” og meget mere.. så hvis du interesserer dig for italiensk mad og kultur, vil du få et spændende indblik i de lokale traditioner, retter og menneskene bag.

Vi håber, at du vil se med – programmet sendes første gang d. 28/3 kl. 21:00 på DK4.

De bedste hilsner,

Claudia og Claus / Italiensk Gastronomi

  , , , , , , ,


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *