Tre events i september du ikke må gå glip af

Skal du til Italien i September er de følgende tre events, ifølge magasinet “A Tavola”, mad og vin fester du ikke må gå glip af.

1. Festa della madonna della montagna

I Calabrien er det i byen San Luca hvor man fester, danser og spiser ged fra grillen. Man starter så tidligt som klokken 4 om morgenen og festen kører hele måneden ud. Se en interessant video fra festen her: http://www.youtube.com/watch?v=G49COYNzFz4&feature=player_embedded

2.Sagra del Peperone

Skal du til Piemonte i Nord-Italien, er der i byen Carmagnola “Sagra del peperone”. Sagra betyder en traditionel (by)fest hvor man sætter fokus på råvarer fra området – i dette tilfælde peberfrugter. Festen starter allerede 27. August og slutter 5. September. Slow Food Piemonte arrangerer i samarbejde med byen flere indslag med de fire typer peberfrugter der bliver produceret i og omkring byen. Find byen lige syd for Torino her: http://maps.google.it/maps?hl=it&q=carmagnola%20torino&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wl

3.Palio di Asti

Asti Spumante

Er du tilgengæld i Piemonte lidt senere, mere præcis d. 19 September, må du endelig ikke gå glip af det store hestevæddeløb i byen Asti, hvor man ydermere har mulighed for at smage på vinene fra området. Asti er som bekendt populær(b.la.) for deres søde, boblende vine af samme navn.

  , , , , , , , , ,


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *