Gambero Rosso genåbner

Af Claudia Amendola og Claus Pedersen

En af de mest omtalte ogEmanuela Pierangelini velrenommerede  restauranter i Italien, “Gambero Rosso”, som har været lukket et par år efterhånden, er nu genopstået til glæde for mange tilhængere af Fulvio Pierangelini´s køkken. Desværre svinger Fulvio ikke dirigent grydeskeen bag komfuret, men tilgengæld den kun 23 år gamle Lorenzo Lunghi som allerede har trådt sine køkkensko sammen med Fulvio. Ved siden af ham(måske mest som indpisker og idékvinde) står så en anden Pierangelini, nemlig Fulvio´s ekskone Emanuela – hun var i tidernes morgen med til at starte eventyret om en af de bedste restauranter i Italien op, og hun vil bl.a få hjælp af parrets søn som også har sin vante gang i restaurationsbranchen.

 

 

 

Restauranten i San Vincenzo vedFulvio Pierangelini før Gambero Rosso lukkede Toscana´s kyst har altid været kendt for at være kompromisløs når det kom til kvaliteten af råvarerne brugt i køkkenet. Det har hovedsagligt været lokale ingredienser fra området og derefter resten af Toscana, der har været omdrejningspunktet i køkkenet. Den hensigt er stadig det man bestræber sig på, dog i et leje under finere madlavning. Fisk bliver som før, stadig en stor del af menuen, men også kanin og landkylling af høj kvalitet vil blive tilberedt i mere rustikke versioner end førhen.

Før “Gambero Rosso” lukkede lå den i toppen af restaurant guiden af samme navn, i guiden Espresso og havde desuden 2 Michelin stjerner.

Nyttig information

Find restauranten her.

  , , , , , , ,


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *