Konditorcreme – den nemme og lynhurtige opskrift

Konditorcreme – den nemmeog lynhurtige opskrift – Crema Pasticcera på italiensk. Her i en ultra nem oglynhurtig udgave. Kan bruges alene over friske bær, i en friskbagt Brioche eller på enmørdejs tærte med frisk frugt.

Konditorcreme - den nemme og lynhurtge opskrift

Konditorcreme – den nemme og lynhurtige opskrift

1. Pisk æggeblommer og sukker hvidt i en gryde, tilsæt under fortsat piskning melet lidt efter lidt.

2. Mælken koges op med citronskal og vanilje, tages af varmen. Citronskal fjernes.

3. Hæld under piskning lidt efter lidt mælken over æggeblandingen og lad det hele småkoge under fortsat piskning/omrøring i 2-3 minutter.

4. Køl ned med et stykke film over cremen.

Konditorcreme - den nemme og lynhurtige opskrift

Ingredienser -konditorcreme

2 æggeblommer

60g sukker

10g mel

250ml sødmælk

Korn fra 1/2 vaniljestang

Citronskal fra 1/4 økologisk citron

Crema pasticcera

  , ,