Vinfest i Kødbyen søn. d. 17. juli

Andreas Sievers

Dette er festivalen vi selv ville komme på; ingen mudrede marker, neonfarvede telte eller halvstive teenagere med bræk på skoene (det sidste er alligevel plausibelt). I stedet kommer der en flok entusiastiske vinsheriffer, som skænker fermenteret druesaft til dig fra hele paletten. Vi er, som nogen måske ved, mærkesmænd for den bæredygtige vin fra støvlelandet. Vi fylder derfor vintasken med naturlige bobler, øko-sommer-hvid, skævt orange-vin for dem der vil, og saftige røde. Kort fortalt: vi skænker, du drikker.

Vinfest i Kødbyen
Azienda Vin

Der går vedholdende rygter om uddeling af smage-glas, så du kan spankulere rundt og vedligeholde din søndags-buzz. Kan du lide hvad du smager, så lægger vi pænt flasker i indkøbsposen til markedspriser. Win-win.

Vi sælger normalvis til restauranter, som har samme indstilling til vin som os selv. Du får derfor chancen på søndag, for at smage nogle vine produceret i virkelig få flasker – vine sædvanligvis forbeholdt vinbodegaer i Kjøbenhawn. Skål!

Andreas Sievers

Ny i naturvinens verden? Fortvivl ej! Vi medbringer vores vinpoetiske sidekick, Andreas Sievers, som vil fortælle dig alt, som du har brug for at vide om naturvin og vores små vinbønder fra Italien. Mød ham også inde på BioVinMio – hvor han skriver om upolerede vine

  , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *