Mozzarella – det nye Sushi?

Obicá Mozzarella Bar i Illums pendant i Milanoformaggi-mozzarella-bufala-450 “Rinascente”, har været så stor en succes at man nu åbner endnu en filial i selvsamme Rinascente, bare nogle tusinde kilometre sydpå i Palermo. Ideen har været simpel. Man bygger en traditionel åben sushibar op og erstatter den friske fisk og ris med frisk hjemmelavet Mozzarella, biodynamiske sæson-grøntsager og forskellige kvalitets Mozzarella fra Campania regionen hvor de ægte og DOP beskyttede bøffelmælks Mozzarella laves, eneste sted iøvrigt udover regionen Lazio.

I højsædet er Mozzarella fra bla. Paestum, røget Mozzarella fra Pontina, diverse kvalitets produkter som Mortadella fra Prato, Salame Sant´Angelo IGP beskyttet fra Nebrodi.

NYTTIG INFORMATION:

Det meste Mozzarella der spises verden over er lavet af komælk, mens den ægte bøffelmælks Mozzarella i realiteten er en frisk ost der er bedst de første timer efter at den er lavet. Den lægges i sin egen valle og skal opbevares og spises med stuetemperatur.

Udover Milano og Palermo ligger Obicá Mozzarella Bar bla. i Kuwait City, New York og selveste Tokyo. Se hvor man finder baren i Italien her: http://obica.com/portal/IT/en/home/

  , , ,


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *