Prosecco festival

Skal du til regionen Veneto inden 20. Juniprosecco så har du chancen for at deltage i et af de mange arrangementer arrangeret af “Primavera del Prosecco”. I området mellem de kendte bakker Conegliano og Valdobbiadene kan man tilmelde sig nogle af de 17 smagninger rundt omkring i provinsen Treviso. Efterfølgende vil der d. 26 Juni blive afholdt en prisceromoni i Conegliano, hvor de bedste Prosecco DOCG fra festivalen vil få overrakt deres priser og d. 5 og 6 Juli kan man så, ved en ekstraordinær smagning på pladsen “Piazza Marconi” i Jesolo, smage disse prisvindende vine.

NYTTIG INFORMATION: Prosecco er en ofte meget mousserende vin på druen af samme navn dyrket i regionen Veneto. Specielt Prosecco fra Conegliano e Valdobbiadene i området nord for Venedi er eftertragtede vine og siden 2009 opgraderede til DOCG status.

Mere information om festivalen her: www.primaveraproseccodoc.it

  , , ,


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.