Vild Vin Festival på Østerbro 21. maj

Vild vin

Vi er at finde på Vild Vin Festival lørdag d. 21 maj. Sammen med 9 andre importører af upolerede og bæredygtige vine, stiller vi op med en håndfuld håndlavede vine fra Italien. Med os har vi den dygtige vinpoet, Andreas Sievers, fra BioVinMio, som er klar til at snakke dit øre af, alt i mens du drikker dig igennem en masse fermenteret druesaft, helt gratis –  når du har indløst din billet lige her på Billetto! vel og mærket

Der er desuden mulighed for at købe tillægsbillet til en masse spændende middage, som det talentfulde Bite Me Crew står for. Læs mere længere nede..

Vild vin

Vild Vin skriver:

Vi gentager succesen og åbner dørene til herskabsvillaen KW3 for en aften fyldt med nye vin-oplevelser! Det bliver igen med fokus på de vilde vine, altså biovine, der nogle gange er øko, til tider natur på demeter-måden og altid er spændende.

OG vi har udvidet med flere vinimportører, mere plads og ikke mindst mere tid samt et par ekstra tiltag. Med en billet får du udleveret et glas og begiver dig ind i en verden af vin, som du kan udforske og smage på over 4 timer – så meget som du vil. Igen og igen. Ikke noget halløj med chips eller småpenge. Forvent op til 10 forskellige importører med omkring 50 forskellige flasker du kan smage i alt…hvis du kan nå det hele!

Der går sejlivede rygter om en 20 kroners bar efter den officielle vinsmagning!

donneubriaca

Vinen er gratis.. Vi medbringer spytspand og klud!

Sputo

Desuden vil du kunne købe tillægsbilletter til små popup-middage, hvor de gode kokke i foodoir og andre af Bite Me Crew’s venner matcher maden til vinen fra forskellige importører, som hælder vin i dit glas, mens du spiser. Mad-billetterne bliver lanceret senere i april.

Og selvfølgelig vil du kunne bestille eller købe flasker med hjem direkte fra importørerne selv.

Vild Vin Festival er et samarbejde mellem Vinhacker og Bite Me Crew samt en masse vildt seje vin- og mad-folk. Vi lægger løbende listen op her på eventet. Vild Vin Festival er støttet af Østerbro Lokaludvalg.

  , , , , , , , , , , , , ,


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *