Se nyeste afsnit af Det ægte Italien på Dk4 søn. d. 03 maj. kl. 06:00

Det ægte Italien - Abruzzo

Søndag d. 03 maj. kl. 06:00 genudsendes det seneste afsnit af madprogrammet Det ægte Italien – Abruzzo. Du kan se traileren her.

Besøg også vores webshop, hvor vi bl.a. sælger den berømte “pastaguitar” fra bjergbyen Pretoro samt vine fra den økologiske vingård, Fontefico, som vi besøger i programmet.

Se også første program, hvor vi rejser til havnebyen, Livorno, i regionen Toscana. I programmet besøger vi bl.a. Italiens største overdækkede marked, plukker oliven og ser en moderne olivenmølle, opsøger det jødiske samfund i byen og finder ud af, hvordan det har influeret det livornesiske køkken. Dette og meget mere i programmet – se med:

Sendes torsdag d. 21. maj kl. 08:40

  , , , , , , , , , , , , , , , , ,


2 thoughts on “Se nyeste afsnit af Det ægte Italien på Dk4 søn. d. 03 maj. kl. 06:00

 1. Kære claudia og Claus . Vi har lige set det pragtfulde program om abruzzo på DK4. Og er blevet helt vildt interesserede i at tage derned med vires cykler og opleve kulturen og især mad og vin… Men hvor var i henne? Kan jeg få et kort over hvor i var eller navnet på byerne. Mange hilsener og tak for et inspirerende program
  Lotte kejser

  • Kære Lotte

   Dejligt at du kunne lide programmet. Hvis vi kan inspirere, så er vores lykke gjort!!

   Vi havde base i byen Chieti under optagelserne – den ligger i provinsen af samme navn, og kan anbefales.

   Navnene på byerne, som vi besøgte var Tollo (Mamma Regina og kagen), Pretoro (Pasta-guitaren), Serramonacesca (fåreavler familien), området omkring Vasto (vingården Fontefico), Civitaterenga (safran) og Civitella Casanova (arrosticini). Derudover besøgte vi Majella naturparken og en smule af Gran Sasso.

   Abruzzo kan klart anbefales – ikke nok er naturomgivelserne utrolig smukke, men menneskene er også enormt varme og imødekommende.

   Skriv gerne og fortæl og jeres tur – specielt om gode madoplevelser 😉

   Bedste hilsner,

   Claudia og Claus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *