Menu & Vinmenu til Copenhagen Cooking

Copenhagen Cooking

Copenhagen Cooking | Natur, vin og svin 

27 & 28 Aug kl. 19:00, Vilvordevej, Ordrupgaard

Vi, Azienda Vin, inviterer sammen med Restaurant Wilhelm til hyggelig madgilde i skoven. Under Copenhagen Cooking afvikles to aftener med natur, vin og svin som hovedtema.

700,- | Billetten inkluderer mad, vin & vand. Køb billet på billetto.dk

Copenhagen Cooking | Natur, vin og svin

 

Menu & vin

Snacks | Østers & bacon | Vildsvin & fennikel croquette

Vin til snacks | Naturbobler | Bianco Vivace | Rabasco | Abruzzo

Forret | Terrin på svinekæbe & foie gras sommerbeder

Vin til forret | Hvidvin | Bianco d. Appennini | Campanino | Umbrien

Mellemret | Tacostyle confiteret svinebryst & sommerkål broccoli chili cremefraiche

Vin til mellemret | Orange | Bianco d. Ceppaiolo | P.p.d. Ceppaiolo | Umbrien

Hovedret | Charlie trotter’s med kalvebrisler & glaseret pattegris med citron & urter | Marineret & langtidsstegt grisehoved | Ristede, syltede og marinerede grøntsager

Vin til hovedret | Rødvin | Le Cese | Collecapretta | Umbrien

Dessert | Affogato & Sgroppino samt grappa

Alt kød kommer fra Skärshultsgård i Älmhult & grønt fra Stengaarden i Farum

Menuen nydes med læskende italienske naturvine uden tilsat svovl. Stemningen bliver afslappet langbordsmiddag med deleretter samt ved bålet udenfor under bøgetræerne. Hygge og samtale i natursmukke omgivelser.

Copenhagen Cooking

Copenhagen Cooking

  , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *