Copenhagen Cooking | Natur, vin og svinÂ
27 & 28 Aug kl. 19:00, Vilvordevej, Ordrupgaard
Vi, Azienda Vin, inviterer sammen med Restaurant Wilhelm til hyggelig madgilde i skoven. Under Copenhagen Cooking afvikles to aftener med natur, vin og svin som hovedtema.
700,- | Billetten inkluderer mad, vin & vand. Køb billet på billetto.dk
Menu & vin
Snacks | Østers & bacon | Vildsvin & fennikel croquette
Vin til snacks | Naturbobler | Bianco Vivace | Rabasco | Abruzzo
Forret | Terrin på svinekæbe & foie gras sommerbeder
Vin til forret | Hvidvin | Bianco d. Appennini | Campanino | Umbrien
Mellemret | Tacostyle confiteret svinebryst & sommerkål broccoli chili cremefraiche
Vin til mellemret | Orange | Bianco d. Ceppaiolo | P.p.d. Ceppaiolo | Umbrien
Hovedret | Charlie trotter’s med kalvebrisler & glaseret pattegris med citron & urter | Marineret & langtidsstegt grisehoved | Ristede, syltede og marinerede grøntsager
Vin til hovedret | Rødvin | Le Cese | Collecapretta | Umbrien
Dessert | Affogato & Sgroppino samt grappa
Alt kød kommer fra Skärshultsgård i Älmhult & grønt fra Stengaarden i Farum
Menuen nydes med læskende italienske naturvine uden tilsat svovl. Stemningen bliver afslappet langbordsmiddag med deleretter samt ved bålet udenfor under bøgetræerne. Hygge og samtale i natursmukke omgivelser.