Vin og musik i Toscana

Tuscan Sun Festival er navnetJames Sukling til højre på et kulturarrangement der finder sted fra d. 30 Juli til 6. August i byen Cortona, Toscana. Hvis du skulle befinde dig i området, er specielt aftenen d. 2. August værd at skrive bag øret. Her indfinder selveste James Suckling sig, hvor han på Michelin restauranten “Il Falconiere” vil være vært for “Masters of wine”, en smagning af 4 forskellige Brunello di Montalcino Riserva fra årgangen 2004.

James Suckling har været Senior Editor og hovedansvarlig på “Wine Spector” i Europa, men går nu efter forlydender på pension. Ydermere vil han d. 6 August sammen med Stings kone, Trudie Styler, deltage i en mini konference og smagning af biodynamisk vin. Trudie Styler ejer en vingård i Italien og hendes chef-ønolog Paolo Caciorgna deltager også i arrangementet.

Find mere information her: http://www.tuscansunfestival.com/

Nyttig information:

De 4 Brunello Riserva ved smagningen d. 2. August er:

San Filippo Brunello di Montalcino Le Lucére Riserva 2004
Valdicava Brunello di Montalcino Madonna del Piano Riserva 2004
Ciacci Piccolomini d’Aragona Brunello di Montalcino Vigna di Pianrosso Riserva 2004
Eredi Fuligni Brunello di Montalcino Riserva 2004

Kilder: Civiltá del bere/Sito ufficiale TuscanSunFestival
  , , , , , , , , , , , , , , ,


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.