Se shoppens nye produkter; pastamaskine, trøffeljern, pizzaskærer m.m.

Alu-gryde med messing håndtag

Super lækker og super-klassisk alu-gryde med messinghåndtag! Ragù, pastaretter, braiserede grøntretter, “you name it” – Enhver italiensk “Mamma” har sådan en gryde i hånden. Perfekt varmefordeling, max. rustik gryde på bordet!

Pastamaskine

Den traditionelle pastamaskine i guldfarve! Til denne ydmyge pris, er der vist ingen undskyldning, for ikke at komme i gang med hjemmelavet pasta! Du finder et hav af opskrifter her på siden..

Forklæde

Lign en million med dette forklæde! Intet mindre.

Trøffeljern

Gaven til gastromanden/kvinden, som har (næsten) alt i sit sortiment! Om det er Alba-trøffel, sommertrøffel fra Umbrien eller Pèrigord-trøffel, så skal den selvfølgelig høvles med et ordentligt trøffeljern. “Pasta med trøffel” opskriften finder du her på siden..

Pizzaskærer

Skær din pizza og server den straks ved bordet med den indbyggede tang. Nemt, praktisk og helt på sin plads, når der skal nydes hjemmelavet pizza fredag aften med vennerne eller familien.

Retro køkkenvægt

Old school køkkenvægt – din bedstemors køkkenvægt er blevet “in” igen, og du finder den selvfølgelig inde på shoppen. Vejer op til 5 kilo, når du skal lave pizzadej, brøddej eller kage…

  , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *