Smagen af det ægte Italien – Gastronomiske tours til foråret

Gastronomiske tours til Italien

Så er de de autentiske gastro-rejser til Italien skudt i gang for 2016. Vi er stolte af at kunne tilbyde forårs- og efterårsrejser til Abruzzo i samarbejde med Danmarks mest erfarne rejsebureau for mad- og vinrejser.

Vi tager udgangspunkt i vores serie “Det ægte Italien” fra DK4, og besøger flere af stederne fra madprogrammet i Abruzzo i det sydlige Mellemitalien.

Således skal vi på de 8 dage bl.a. besøge en fårehyrde og smage hans friske fåreoste (pecorino), på vingårdsbesøg med frokost og vinsmagning, hjem til en italiensk madhistoriker, hvor hendes mor laver autentisk mad fra Abruzzo, spise på restauranten fra programmet, som laver arrosticini (fårespyd), spise på en af de ældgamle “Trabocchi” (fiskerhuse, som er lavet om til restauranter), besøge det lille familieejede træværksted, som laver “pasta-guitarer“, spise på gourmet-restaurant tæt ved Maiella-bjergene og meget mere. For det fulde program og bestilling, besøg Risskov Travel Partner.

Da de bedste gastronomiske tours er de, som er intime og lægger vægt på det autentiske, bliver der rift om de få pladser, som tilbydes. Da vi gerne vil vise “Det ægte Italien”, skal vi derfor ud til det lokale Italien, hvor de gamle familie-opskrifter og traditioner holdes i hævd. Vi skal, med andre ord, møde italienerne i øjenhøjde, høre deres historier og spise os igennem den lokale mad.

  , , , , , , , , , , , , , , , ,


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *