Azienda Vin & Italo Disco | Supper Club
7. marts 2015 kl. 19:00
4 retters fiskemenu inkl. italienske naturvine      425,-
Kokken og levemanden Levent, gammel køkkenchef på Famo 51, åbner i foråret en ny restaurant på Vesterbro i Kbh. Det italienske fiskekøkken er hans speciale og smag er hans kendetegn! Vi leverer saftige og spændstige naturvine, som kan spille op til maden. Se frem til en hyggelig aften med langborde i Københavns vildeste lokale!
Domen, Søren Kirkegaards Plads 1 | 1016 Kbh K
Menu
Crocchette med klipfisk og kartoffel
Polenta med blæksprutter
Hjemmeavede cavatelli-pasta med cime di rape, ansjos og røget ricotta
Fiskesuppe med grillet crostino
NB: Vinmenu kommer snart
Â
Azienda Vin & Italo Disco | Supper Club
2. april 2015 kl. 19:00
NB: 10 ekstra billetter sat til salg – først til mølle!!
 4 retters fiskemenu inkl. italienske naturvine      425,-
Bobler fra Furlani i Trentino på chardonnay & pinot nero
Marinerede peberfrugter & ansjoser
Arancini med klipfisk & tomat
Trebbiano fra Rabasco i Abruzzo
Tun med salturt
Blæksprutte, kapers, selleri & citron
Verdicchio & malvasia fra Campanino i Umbrien (øko)
Rokkevinge, tomat & grillet crostino
Merlot fra Collecapretta i Umbrien
–
Italiensk citronfromage
Domen, Søren Kirkegaards Plads 1 | 1016 Kbh K
Azienda Vin & Wilhelm | Vildsvin og naturvin
4. april 2015 kl. 10 – 18
Porchetta sandwich med salsa verde eller mostarda
&
1 glas italiensk naturvin
kun 80kr
Vi glæder os meget til de første lørdage på det nye madmarked i Kødbyen i København sammen med drengene og pigerne fra Wilhelm!
Vi smider den lækreste vildsvinsporchetta på grillen og serverer den i koldhævet focaccia med mostarda montovana på æbler eller salsa verde med æg og ansjos. Vildsvinet kommer Skärshult i sverige og naturvinene, som er uden tilsatte sulfitter, kommer fra Italien.
Restaurant Wilhelm er den nye frække dreng i klassen. Placeret under bøgetræer, med en ny ugentlig menu, som tager udgangspunkt i skovens vilde dyr og gode råvarer fra de bedste landmænd på Sjælland og øerne. En skøn forening af nordisk og italiensk simpelhed.
Azienda Vin & Wilhelm | Vildsvin & Naturvin
11 april kl. 10-18 | Kødbyens madmarked
°
 Det andet i rækken af Kødbyens nye madmarked sammen med pigerne og drengene fra Restaurant Wilhelm.
Vi smider den lækreste vildsvinsporchetta på grillen og serverer den i koldhævet focaccia med mostarda montovana på æbler eller salsa verde med æg og ansjos. Vildsvinet kommer Skärshult i Sverige og naturvinene, som er uden tilsatte sulfitter, kommer fra Italien.
Restaurant Wilhelm er den nye frække dreng i klassen. Den placeret under bøgetræer med en ny ugentlig menu, som tager udgangspunkt i skovens vilde dyr og gode råvarer fra de bedste landmænd på Sjælland og øerne. En skøn forening af det nordiske og italiensk simpelhed.
Kig forbi, vil glæder os til at møde dig!
Azienda Vin & Italo Disco | Supper Club
2. maj 2015 kl. 19:00
NB: Meget få pladser tilbage til dette arrangement
4 retters fiskemenu inkl. italienske naturvine      425,-
Kokken og levemanden, Levent, gammel køkkenchef på Famo 51, åbner i foråret en ny restaurant på Vesterbro i Kbh. Det italienske fiskekøkken er hans speciale og smag er hans kendetegn! Vi leverer saftige og spændstige naturvine, som kan spille op til maden. Se frem til en hyggelig aften med langborde i Københavns vildeste lokale!
Domen, Søren Kirkegaards Plads 1 | 1016 Kbh K
Menu og vinmenu kommer snart