Blød polenta med salsiccia ragù

Salsiccia
Blød polenta med salsiccia ragù er en absolut klassiker, nÃ¥r kulden udenfor trænger langt ned i lungerne og fingrene falder af ved den mindste kontakt med Kong Vinter. Pølseragùen har vi lavet hvid - eller "Ragù bianco", som de kalder det i Italien, nÃ¥r man udelader tomat. Polenta con ragù bianco di salsiccia ville retten [...] Læs resten »

Babà al rum | den nemme opskrift

Babà
Tilblivelsen af Babà al rum er historien om den polske regent, Stanislaw Leszynski, som en dag, "ved et et uheld", spildte en flaske rom ud over en Kugelhupf (kage), og herefter, tilfreds med resultatet, navngav den after Ali Baba figuren i Tusind og en Nat eventyrerne. Efter en omvej via Paris, og modifikationer af konditoren, [...] Læs resten »

Interview til Italia-ja tak | læs interviewet her

Interview til Italia-ja tak
Italia-ja tak er et magasin, som omhandler Italien - alt hvad der kan forbindes med det fantastiske land, som efterhÃ¥nden er blevet danskernes favorit-rejsedestination. Kulturemnerne fylder selvfølgelig meget, og vi er derfor at finde i det seneste nummer - juni-udgaven. Her fortæller vi lidt om vores programmer pÃ¥ DK4, og løfter desuden sløret for et [...] Læs resten »
Pages:«1234567...24»