Gambero Rosso genåbner

Af Claudia Amendola og Claus Pedersen

En af de mest omtalte ogEmanuela Pierangelini velrenommerede  restauranter i Italien, “Gambero Rosso”, som har været lukket et par Ã¥r efterhÃ¥nden, er nu genopstÃ¥et til glæde for mange tilhængere af Fulvio Pierangelini´s køkken. Desværre svinger Fulvio ikke dirigent grydeskeen bag komfuret, men tilgengæld den kun 23 Ã¥r gamle Lorenzo Lunghi som allerede har trÃ¥dt sine køkkensko sammen med Fulvio. Ved siden af ham(mÃ¥ske mest som indpisker og idékvinde) stÃ¥r sÃ¥ en anden Pierangelini, nemlig Fulvio´s ekskone Emanuela – hun var i tidernes morgen med til at starte eventyret om en af de bedste restauranter i Italien op, og hun vil bl.a fÃ¥ hjælp af parrets søn som ogsÃ¥ har sin vante gang i restaurationsbranchen.

 

 

 

Restauranten i San Vincenzo vedFulvio Pierangelini før Gambero Rosso lukkede Toscana´s kyst har altid været kendt for at være kompromisløs når det kom til kvaliteten af råvarerne brugt i køkkenet. Det har hovedsagligt været lokale ingredienser fra området og derefter resten af Toscana, der har været omdrejningspunktet i køkkenet. Den hensigt er stadig det man bestræber sig på, dog i et leje under finere madlavning. Fisk bliver som før, stadig en stor del af menuen, men også kanin og landkylling af høj kvalitet vil blive tilberedt i mere rustikke versioner end førhen.

Før “Gambero Rosso” lukkede lÃ¥ den i toppen af restaurant guiden af samme navn, i guiden Espresso og havde desuden 2 Michelin stjerner.

Nyttig information

Find restauranten her.

  , , , , , , ,


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.